thuparama-dagoba-anuradhapura-unesco-srilankatravel

Hotels in Anuradhapura

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Sri Lanka Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Anuradhapura tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 3 hotels in Anuradhapura aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Sri Lanka Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Sri Lanka. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Anuradhapura te boeken via Sri Lanka Travel of een reis op maat in Sri Lanka. Een hotel boeken via Sri Lanka Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Honderden jaren voor de geboorte van Jezus Christus, toen in andere regio's mensen nog leefden in de steentijd was Sri Lanka een land met hoog ontwikkelde steden met Anuradhapura als de grootste. De ruïnes van vandaag tonen oneindige schoonheid. Het zijn na de piramiden in Egypte een van de mooiste monumenten. Enkel Boeddhistische bouwwerken werden gemaakt van steen. Voor boedhisten waren er acht heilige plekken in Anuradhapura. Dit zijn de: Sri Maha Bodi, de Ruwanweli Seya, de Thuparama Dagoba, Abhayagiri Dagoba, Lankarama Dagoba, Mirisaweti dagoba en de Isurumuniya Viharaya. 
Ook uit een niet-religieus oogpunt is Anuradhapu interessant, vooral door zijn architecturale schoonheid. Waarin elke reiziger zichzelf in een wonder doet bevinden.

Neem contact op