Inspiratie voor de perfecte reis op maat

Meerdaagse Tours & Excursies

elephants-in-pinnawela-srilankatravel

Excursion links

Tours & Excursies

Startplaats:
Thema:
Type:
Sorteer:
Toon:

Kies een thema

Meerdaagse tours & excursies

Colombo - Yala NP - Nuwara Eliya - Dambulla - Kandy

Sri Lanka is dé ideale bestemming om zelf uw droomvakantie samen te stellen. Of u nu van de bergen, theevelden en natuur wilt genieten in de hooglanden, de cultuur van de oude steden in Noord-Centraal Sri Lanka of wilt overnachten op een paradijselijk strand in het zuiden; in Sri Lanka is het allemaal mogelijk. Om het u helemaal makkelijk te maken, heeft Sri Lanka Travel een aantal meerdaagse tours samengesteld. Tevens vindt u hier een aantal kant-en-klare pakketten voor de Malediven. Deze tours kunt u gebruiken als bouwstenen om zelf uw reis samen te stellen. Bel of mail ons voor advies of hulp bij het samenstellen van uw droomvakantie.

 

Uw eigen excursie naar Sri Lanka

Wenst u een prachtige reis op maat naar het mooie Sri Lanka? Neem dan echt eens een kijkje bij de tours en excursies die wij aanbieden. Een meerdaagse tour of reis is voor iedereen verschillend, de opbouw van de hele reis bepaalt u zelf. Combineer bijvoorbeeld de actieve tour met een weekje van uw rust genieten aan de hagelwitte stranden van Trincomalee of zelfs de Malediven. Of snuif eerst een aantal dagen cultuur op in Anuradhapura of Kandy en doe daarna de prachtige snorkel tour naar Pigeon Island. Zo pakt u alleen de bezienswaardigheden mee die voor u interessant zijn. Bij Sri Lanka Travel is het mogelijk om met meerdere tours en/of excursies uw eigen reis volledig zelf op te bouwen.

 

Meerdaagse tours om Sri Lanka te ontdekken

U kunt bij ons diverse meerdaagse tours boeken op de verschillende plaatsen door heel Sri Lanka. Onze Sri Lanka rondreis kan variëren van 4 tot 8 dagen. Onze tours bieden u de mogelijkheid om op een unieke wijze en zonder zorgen dit prachtige land te ontdekken. U vindt bij ons een leuke, afwisselende diversiteit in meerdaagse tours en losse excursies. 

Bent u op zoek naar een actieve meerdaagse tour met sportieve activiteiten, zoals raften, duiken, snorkelen en trekkingen of wilt u het land ontdekken met juist vele bezoeken aan de National Park die veel van het dierenrijk laten zien? Dan zijn de culturele tours echt iets voor u. Deze tours laten u het land op unieke wijze ervaren, waarbij u de mooiste bezienswaardigheden gaat bekijken en de leukste plekken bezoekt. Indien u op zoek bent naar een tour voor uw Honeymoon, ook dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen, met bijvoorbeeld onze Short Honeymoon Tour.Wilt u een verzorgde rondreis over een deel van het land of een combinatie met de parelwitte stranden? De mooiste bezienswaardigheden en pareltjes van plekken bezoeken die het land te bieden heeft? Dan hebben wij meerdere rondreizen voor u samengesteld met de beste lokale gidsen.

 

Dagexcursies op Sri Lanka

Het mooie van het zelf samenstellen van uw Sri Lanka vakantie, is dat er geen grenzen aan zitten!  Ondanks dat u wellicht maar beperkt de tijd heeft, begrijpen wij dan ook als geen ander dat u niet eindeloos meerdaagse excursies wilt en kunt doen. Het is ook heerlijk om een dagje wat actiefs te doen en vervolgens een paar dagen bij te komen en heerlijk ontspannen aan het strand of in de natuur. Naast de meerdaagse tours biedt Sri Lanka Travel u daarom ook de leukste dagexcursies aan. Dat kunnen hele actieve excursies zijn, zoals raften en snorkelen. Maar ook hebben we heerlijk ontspannende excursies, zoals een bezoek aan de prachtige National Parken of een walvissentocht. Wilt u tussen al het relaxen door een dagje cultuur snuiven? Maak dan een fietstocht door de oude stad van Polonaruwa of breng een bezoek aan het Galle Dutch Fort. 

 

Ontdek Sri Lanka met de tours en excursies van Sri Lanka Travel 

Uiteraard is het mogelijk om de verschillende tours die we aanbieden met elkaar te combineren of om ze op verschillende momenten in uw reis door Sri Lanka in te passen. Heeft u hier vragen over of heeft u zelf een excursie in gedachten en u komt er niet helemaal uit? Bel of mail ons voor advies of hulp bij het samenstellen van uw droomvakantie. Wij helpen u uiteraard graag verder. 


Wat uw wensen ook zijn, bij Sri Lanka Travel wordt uw droomvakantie werkelijkheid!

 

Contact
thuparama-dagoba-anuradhapura-unesco-srilankatravel
Neem contact op