Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Persoonlijk reisvoorstel Sri Lanka op maat

sri-lanka-reis-op-maat

Reizen op maat Sri Lanka

Op zoek naar een rondreis Sri Lanka op maat gemaakt? Sri Lanka Travel biedt privé reizen op maat naar Sri Lanka en de Malediven die exclusief en uniek zijn voor elke vakantieganger. Wij stellen samen met u de mooiste reis voor de beste prijs samen.
Heeft u interesse in een persoonlijk en maatwerk reisadvies naar Sri Lanka, vult u dan onderstaand formulier in. Een van onze bestemmingsspecialisten neemt dan persoonlijk contact met u op om uw wensen en bijzonderheden door te nemen. Daarna krijgt u van ons een reisvoorstel volledig op uw wensen afgestemd toegestuurd. Wilt u dan nog zaken veranderd hebben dan passen wij het reisvoorstel aan net zolang totdat wij uw droomreis naar Sri Lanka hebben samengesteld.

Vul direct uw reiswensen in en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een reis op maat, offerte aanvragen

Stap 1. Met wie ga je op reis?

Aantal personen

Reisgezelschap

Stap 2. Welke gebieden wilt u bezoeken in Srilanka?

Stap 3. Wat voor klasse accomodatie wenst u?

Stap 4. Wat is uw gewenste reisduur?

Stap 5. Wat zijn uw interesses?

Stap 6. Vul hier uw gegevens in

Neem vliegtickets mee in mijn offerte.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Sri Lanka reis op maat voor ieder budget en elke reisduur

Bent u op zoek naar een reis naar Sri Lanka die helemaal op uw lijf is geschreven? Bij Sri Lanka Travel stelt u deze reis op maat samen! Een belangrijk onderdeel van de reis op maat van Sri Lanka Travel is natuurlijk het budget dat u beschikbaar heeft voor de reis en de duur van uw vakantie. Door het grote aanbod is er op Sri Lanka voor bijna elk budget een prachtige reis op maat samen te stellen. U kunt gaan voor ultieme luxe met optimaal comfort, of juist wat meer voor de prachtige natuur kiezen. 

De reisduur is ook van groot belang voor uw rondreis door Sri Lanka. Bij een kortere reisduur zult u niet alle gebieden of plaatsen kunnen bezoeken; daarvoor is het land en de onderlinge afstand tussen de plaatsen te groot. U wilt natuurlijk niet dag in, dag uit in een auto zitten. Gaat u een langere periode? Dan kunnen we voor u kijken hoe u deze tijd op Sri Lanka kunt invullen met onvergetelijke tours, prachtige excursies of misschien wel gewoon wat heerlijke stranddagen.

Wij helpen u graag om de tijd en het budget dat u heeft optimaal te benutten en er een onvergetelijke tijd van te maken.

 

Uw Sri Lanka reis afgestemd op uw reisgezelschap

Sri Lanka is geschikt om te ontdekken met verschillende reisgezelschappen. Of u nu solo wilt rondreizen, met uw partner, met de hele familie of met een hele vriendengroep; Sri Lanka is zeer divers en met een reis op maat gaat u een onvergetelijke vakantie tegemoet. Sri Lanka Travel helpt u om uw reis op maat op het reisgezelschap af te stemmen. Door onze jarenlange ervaring en goede connecties op Sri Lanka zorgen wij voor de beste accommodaties, de mooiste belevingen en de beste culturele ervaring voor ieder reisgezelschap. 

 

Sri Lanka reis op maat: Stel zelf uw route samen

Bij een reis op maat door Sri Lanka volgt u geen vooraf bepaalde route, vastgestelde activiteiten, tours of excursies. Een reis op maat van Sri Lanka Travel is ook echt een reis op maat. U ontdekt Sri Lanka zoals u dat wilt en kunt uw reis helemaal zelf samenstellen door uw wensen aan te geven. Dit kunt u doen bij het aanvragen van een reis op Sri Lanka op maat. Geef aan welke richting (Noord, Zuid, Oost en/of West) en welke gebieden u wilt ontdekken, zodat wij kunnen zorgen voor een reisroute die daar langs gaat. Wij kennen het land door en door, dus we bieden daarbij een ruime keuze uit accommodaties, tours en excursies, lokale ervaringen en nog veel meer. Zo komt u op de plekken die u wilt zien en kunt u genieten van alle pracht dat Sri Lanka u te bieden heeft. 

 

Sri Lanka ontdekken zoals u dat wilt

Het reisvoorstel op maat voor uw vakantie naar Sri Lanka stemmen we af op de manier zoals u wilt rondreizen. Geef simpelweg aan wat u belangrijk vindt tijdens de rondreis, zodat wij voor u de optimale reis op maat kunnen samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld veel activiteiten doen tijdens uw vakantie en bent u niet vies van een stevige hike of een kanotocht? Wilt u af en toe een dag aan het strand doorbrengen? Is het ontdekken van de lokale cultuur voor u belangrijk? Of wilt u zo veel als mogelijk in de natuur zijn of zoveel mogelijk National Parks bezoeken? Alles is mogelijk met een samengestelde reis van Sri Lanka Travel.

zonsopkomst-malediven-srilanka-travel

Waarom Sri Lanka Travel?

Persoonlijke service

Deskundig advies uit eigen ervaring en altijd volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren

Flexibiliteit & zekerheid

Specialist in reizen op maat naar Sri Lanka en de Malediven. U boekt veilig en vertrouwd, lid van SGR en Calamiteitenfonds

Privé rondreizen

Onze reizen zijn op individuele privé basis met een eigen persoonlijke gids en privé-vervoer

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met 4,5 sterren

Bekijk alle ervaringen Meer over Sri Lanka Travel usp achtergrond
Neem contact op