Duiken / snorkelen

duiken-malediven-centara-ras-fushi-malediven

Duiken / snorkelen

Duiken en snorkelen op Sri Lanka

Bent u op zoek naar de ultieme duik- en snorkelervaring in Sri Lanka? Onze Sri Lanka rondreizen bieden de perfecte gelegenheid het land te verkennen en te genieten van onvergetelijke duik- en snorkelavonturen. Reis met uw eigen gezelschap, voorzien van een chauffeur en gids, en laat u betoveren door de prachtige zeegezichten.

Snorkelen en duiken in Sri Lanka én de Malediven

De 15-daagse Rondreis Sri Lanka & Malediven biedt een perfecte combinatie van ontdekkingen in Sri Lanka en ontspanning op de Malediven. De Sri Lankaanse etappe omvat een gevarieerde privéreis met hoogtepunten zoals oude koningssteden, het rots paleis, tempels, de stad Kandy, en Nuwara Eliya met uitgestrekte theevelden. Onder leiding van een Engels sprekende gids, verkent u fascinerende bezienswaardigheden gedurende tien dagen.

Na deze ervaring reist u naar de Malediven, beginnend in Male, waar een speedboot u naar het vijfsterrenresort Villa Nautica in Noord Malé Atol brengt. Hier wachten vijf heerlijke dagen op u, te midden van witte stranden, een helderblauwe zee en wuivende palmen. De focus ligt op ontspanning, met mogelijkheden voor snorkelen en duiken in deze paradijselijke omgeving. Kortom, deze reis biedt een perfecte balans tussen culturele ontdekkingen in Sri Lanka en strandervaringen op de Malediven, met snorkelen en duiken als kers op de taart.

Uw eigen duik- en snorkelavontuur

Bij Sri Lanka Travel geloven we in maatwerk. Stel uw eigen duik- en snorkelrondreis samen, kies uw bestemmingen, pas de reisduur aan, en ontdek de perfecte onderwateravonturen die bij jouw wensen passen. Laat ons u begeleiden naar een onvergetelijke duik- en snorkelervaring in de wateren van Sri Lanka.

Boek nu uw duik- en snorkelvakantie in Sri Lanka

Verken ons diverse aanbod aan duik- en snorkelvakanties in Sri Lanka. Laat u verrassen door de betoverende zeegezichten, kleurrijke koralen, en het exotische zeeleven. Boek nu en laat ons uw onderwateravontuur samenstellen voor een onvergetelijke ervaring. 

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod of vraag een reis op maat aan.

 

Duiken / snorkelen

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op