Gezinsreis Sri Lanka

familie-vakantie

Gezinsreis Sri Lanka

Gezinsreis Sri Lanka

Sri Lanka Travel biedt u de mooiste reizen naar Sri Lanka en de Malediven aan samen met uw gezin of familie. Een onvergetelijke en unieke vakantie is gegarandeerd, geheel afgestemd op de samenstelling van uw gezin, dus voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal mooie reizen geselecteerd die u met uw reisgezelschap maakt met een eigen chauffeur en privé-gids. Met gemak zijn onze reizen aan te passen mocht u net iets anders wensen. Wat jullie wensen ook zijn, bij Sri Lanka Travel boekt u de perfecte droomreis voor het hele gezin!

Op gezinsreis door Sri Lanka: kijk je ogen uit

Sri Lanka is een land in opkomst als het gaat om gezinsreizen met kinderen. En dat is niet zo gek; een gezinsreis door Sri Lanka betekent afwisseling en volop avontuur voor het hele gezin. Bovendien is Sri Lanka, ook met kinderen, relatief makkelijk te bereizen.

In onze verschillende familiereizen door Sri Lanka hebben wij speciaal rekening gehouden met de wensen van u en uw kinderen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te overnachten in speciale familiekamers en is er in veel gevallen een zwembad bij het hotel beschikbaar. Ook met de excursies en activiteiten is hier rekening mee gehouden. Het zorgt ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook u tijdens een gezinsreis door Sri Lanka uw ogen zult kijken.

Gezinsreis Sri Lanka: avontuur voor jong en oud

De excursies tijdens uw gezinsreis door Sri Lanka zitten boordevol avontuur voor het hele gezin. Wat dacht u van een bezoek aan de mooiste National Parks van het land, de oude koningssteden en het rotspaleis. Het maakt een gezinsreis door Sri Lanka een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

 

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod of vraag een reis op maat aan.

Gezinsreis Sri Lanka

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op