vliegtickets-sri-lanka

Onze airlines

Vliegtickets Sri Lanka

Voor goedkope vliegtickets naar Sri Lanka alsook naar de Malediven bent u bij Sri Lanka Travel aan het juiste adres. Wij bieden u de voordeligste vliegtarieven naar Colombo en Malé. Sri Lanka Travel werkt al jaren samen met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Etihad Airways en Emirates die op deze prachtige bestemmingen vliegen vanaf Amsterdam, Dusseldorf of Brussel.

Op de website kunt u eenvoudig zelf direct online het juiste vliegticket vinden en direct reserveren via onze online vliegticket module.


Goedkoopste vliegtickets naar Sri Lanka op maat

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een vliegticket naar Sri Lanka en/of de Malediven dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en krijgt u een voorstel welke geheel aansluit naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn qua prijs, reisduur en kwaliteit. Ook met speciale wensen zoals een gewenste maaltijd, een rolstoel die mee gaat, begeleiding of voorkeur van zitplaatsen zijn wij u graag van dienst.


Hoe lang is het vliegen naar Sri Lanka?

De rechtstreekse vliegtijd naar Sri Lanka zonder enkele stops ligt rond de 10 uur. Echter worden er altijd wel een of meerdere tussenstops gemaakt. De werkelijke tijd van een vlucht naar Sri Lanka zit tussen de 12 en 15 uur, dit is dan met 1 x overstap.


Luchthaven Colombo & Malé

In Sri Lanka landt u op Bandaranaike International Airport ca 22 km ten Noorden van de hoofdstad Colombo. Deze luchthaven is aangelegd rond 1940 en heeft in de jaren erna meerdere renovaties ondergaan.
Privé transfers met een luxe auto of minibus kunt u vooraf via Sri Lanka Travel reserveren. Een chauffeur wacht u dan op in de aankomsthal met een bord met uw naam erop en brengt u naar uw bestemming.

Op de Malediven landt u op Malé International Airport, deze ligt op het nabijgelegen eiland Hulhule en is opgericht in 1966. Vanaf hier heeft u de mogelijkheid de kleine eilandjes van de Malediven te bereiken via watervliegtuigjes of per (speed)boot. Bij aankomst op Malé airport gaat u naar de desbetreffende counters van het Resort welke u geboekt heeft en van daaruit stapt u over op de boot of watervliegtuig.


Vervoer in Sri Lanka

Het vervoer tijdens uw Sri Lanka rondreis is wat anders dan dat wij in het westen gewend zijn. De wegen zijn er niet zo goed als hier en er wordt eveneens deels per trein gereisd met name voor de schitterende route Kandy – Nuwara Eliya – Ella.
Dit zijn populaire treinreizen voor de reizigers die ca 4-5 uur kunnen genieten van de prachtige omgeving. Alle kleine ritten zijn goed met de taxi/privé vervoer te doen.
In het land zelf kunt u vrij goedkoop al een privé chauffeur regelen. Deze chauffeurs zijn, mits ze Engels spreken, uiterst handige gidsen. In de rondreizen en de reizen op maat die Sri Lanka Travel aanbiedt is het vervoer verzorgt middels een privé chauffeur en tevens uw privé gids.


Vliegticketgarantieverzekering

Boekt u via Sri Lanka Travel enkel de vliegtickets, sluit dan ook direct de vliegticketgarantie verzekering af. Met een vliegticketgarantie verzekering bent u verzekerd voor een maximum ticketprijs van € 1500,- p.p. in het geval van faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Ook een goede annulering- en/of reisverzekering mag niet ontbreken bij het boeken van een reis naar Sri Lanka. Op onze website kunt u deze reis- en annulerings verzekering direct afsluiten. Klik onderaan de pagina op het logo van de Europeesche verzekeringen. Voor meer informatie of voor het afsluiten van de vliegticketgarantie verzekering neem contact met ons op.


Boek direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 010-2131444.

Neemt contact op
a380-china-southern-airlines-srilankatravel
Neem contact op