Huwelijksreis

honeymoon-holiday-island-resort-malediven-srilanka-travel

Huwelijksreis

Huwelijksreis Sri Lanka

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke huwelijksreis naar Sri Lanka? Sri Lanka Travel biedt u talloze mogelijkheden voor de perfecte honeymoon met de mooiste hotels gelegen op de mooiste plekjes. Bovendien is Sri Lanka perfect te combineren met de Malediven. Onze reizen zijn op privé-basis en met een eigen chauffeur en privé-gids. Sri Lanka Travel heeft met zorg een aantal mooie reizen voor u samengesteld, die ook nog eens allemaal naar wens zijn aan te passen. Laat u inspireren en verrassen door ons reisaanbod en neem contact met ons op voor een onvergetelijke huwelijksreis naar Sri Lanka. 

Huwelijksreis door Sri Lanka in de beste resorts en hotels 

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod. U kunt hierbij kiezen voor een reis door alleen Sri Lanka, maar ook een combinatiereis tussen Sri Lanka én de Malediven behoort door de mogelijkheden. En zoals gezegd: de huwelijksreizen zijn helemaal naar eigen wens aan te passen. 

Voor welke Sri Lanka huwelijksreis u ook gaat; wij zorgen ervoor dat uw verblijf niets te wensen overlaat. U verblijft dan ook op de meest luxueuze resorts en hotels, die stuk voor stuk van alle gemakken voorzien zijn. Denk hierbij aan airconditioning, WiFi, zwembaden en de mooiste prachtigste uitzichten. Op deze manier maakt alleen het verblijf in de hotels uw huwelijksreis al de moeite waard. Maar er is uiteraard meer…

Compleet verzorgde huwelijksreis door Sri Lanka

Tijdens de huwelijksreis door Sri Lanka wordt u volledig ontzorgd. Zoals gezegd, verblijft u in de mooiste hotels en resorts, waarna er overdag een aantal prachtige excursies en activiteiten op het programma staan. Zo maakt u prachtige fietsroutes door de omgeving, bezoekt u verschillende tempels en kastelen en voert u met een Engelstalige gids langs al het geweldigs dat Sri Lanka (en de Malediven) te bieden heeft. En ‘s avonds? Dan geniet u samen met uw kersverse echtgenoot of echtgenote van een heerlijk romantisch diner.

Maak op Sri Lanka de huwelijksreis van uw dromen

Bij Sri Lanka Travel willen we dat u een onvergetelijke huwelijksreis maakt waar u nog lang van kunt nagenieten. Voldoen onze tours niet volledig aan uw wensen voldoen of heeft u zelf ideeën over de invulling van uw huwelijksreis? Geef dat dan vooral bij ons aan! Wij kunnen de tours voor u aanpassen en op maat maken zodat het past in uw reisplannen en voldoet aan al uw wensen. U kunt meerdere luxe tours van ons aan elkaar koppelen, waarbij wij een privé transfer voor u regelen naar uw nieuwe locatie. Kortom, vul uw huwelijksreis in zoals u het wenst!

Wat uw wensen ook zijn, bij Bali Travel wordt uw huwelijksreis onvergetelijk!

 

Huwelijksreis

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op