gangaramaya-temple-colombo-srilanka-travel

Hotels in Colombo

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Sri Lanka Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Colombo tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 5 hotels in Colombo aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Sri Lanka Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Sri Lanka. Naast hotels is het ook mogelijk om een excursie in Colombo of een rondreis naar Colombo te boeken via Sri Lanka Travel. Een hotel boeken via Sri Lanka Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Colombo is de grootste stad in Sri Lanka en het economische hart. De meeste toeristen beginnen hun verblijf in deze stad. Colombo is 45 minuten rijden vanaf Bandaranayake Int. Airport. De stad is erg groot met een bevolking  van ongeveer 1 miljoen. Het is een etnische smeltkroes van verschillende culturen, nationaliteiten en geloven in Sri Lanka.
Ook al heeft Colombo een rijk verleden, het is ook een bruisende, moderne metropool met een westers tintje. Er zijn hoge gebouwen, luidruchtige bazaars, opzichtige sportauto's en eenmans riskjas. De Pettah bazaar is zonder enige twijfel de bazaar voor de verwende winkelaars, met redelijke prijzen. Andere interessante plekken zijn het nationale museum, het onafhankelijkheidsgebouw, en het parlementaire complex op Kotte.


Neem contact op