kerk-in-negombo

Hotels in Negombo

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Sri Lanka Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Negombo tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 8 hotels in Negombo aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Sri Lanka Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Sri Lanka. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Negombo te boeken via Sri Lanka Travel of een meerdaagse tour naar Negombo. Een hotel boeken via Sri Lanka Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Een pittoresk dorpje aan de westkust is uitgegroeid tot een gezellig vissersdorpje met charme en karakter. Een bezienswaardigheid in Negombo is de thuiskomst van de vissersvloot en de zeer gevarieerde vangst.
Negombo is de regio waar de Portugese invloeden uit de 16e en 17e eeuw nog duidelijk zichtbaar zijn. O.a het rooms-katholieke geloof is hier nog sterk aanwezig. Ook bekend is het fort van Negombo, gebouwd door de portugezen, veroverd door de Nederlanders en later gebruikt door de Engelsen als gevangenis. Deze bestemming heeft het nu nog steeds.

Neem contact op